Ontdek de wereld van wijn, jouw smaak, onze passie!

Welkom bij De Wijnloft, jouw gezellige locatie voor het ontdekken en genieten van de meest voortreffelijke wijnen uit verschillende regio’s van de wereld. Wij zijn gepassioneerd door alles wat met wijn te maken heeft en willen deze passie graag met jou delen.

Onze wijnen

Over ons

Onze missie is om de beste wijnen van over de hele wereld aan te bieden, waarbij we ons richten op kwaliteit en authenticiteit. Bij De Wijnloft hebben we een selectie gemaakt van de betere wijnhuizen en wijnmakers, zodat we jou alleen de beste wijnen kunnen aanbieden.

Kevin Smeyers

Nieuws

Jaardegustatie

Zet het alvast in je agenda: op zaterdag 11 en zondag 12 november hebben we een spectaculaire wijnproeverij voor jou...

Lees meer

Unieke wijnen

De Wijnloft selecteert speciaal voor jou unieke wijnen van kleine wijnhuizen die je niet in de supermarkt kan vinden.

Rechtstreekse import

Ontvang je wijn rechtstreeks van bij de wijnboer en geniet van een unieke selectie aan de beste prijs.

Klantgericht

We ontvangen je in een gezellige familiale sfeer. Doordat we alles zelf doen kunnen we makkelijk inspelen op jouw vragen.

Jaarlijkse wijndegustatie

Mis onze geweldige jaarlijkse degustatie niet! Geniet van meer dan 75 heerlijke wijnen uit verschillende landen. Dit smaakvolle wijnfestijn vindt 2 keer per jaar plaats. Van krachtige rode wijnen tot verfrissende witte pareltjes en sprankelende champagnes. Proef, ontdek en beleef met ons.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze volgende degustatie!

Wijnselectie in overleg met klant

Bij ons draait het om jouw smaak en budget. We streven naar een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze gezellige winkel biedt de mogelijkheid om wijnen te proeven voordat je een keuze maakt. We werken graag samen met jou om een uitgebalanceerde wijnkaart voor de horeca samen te stellen. 

Kom genieten van onze selectie en ontdek de perfecte wijn die bij jou past!