Jaardegustatie

Zet het alvast in je agenda: op zaterdag 11 en zondag 12 november hebben we een spectaculaire wijnproeverij voor jou in petto! Van 13.00 tot 19.00 uur kun jij genieten van een onvergetelijk wijnavontuur.

Wij hebben meer dan 75 heerlijke wijnen uit verschillende landen voor je geselecteerd. Van krachtige rode parels tot verfrissende witte ontdekkingen en bruisende champagnes om te vieren – jouw smaakpapillen zullen op een wolk van verrukking zweven!

Ons enthousiaste team staat klaar om je te begeleiden bij deze smaakreis. Proef, beleef en ontdek welke wijnen jouw hart veroveren. Jouw mening telt bij ons! De wijnen die jij geweldig vindt, krijgen een ereplekje in ons assortiment.

Niet alleen kun je genieten van deze heerlijke wijnen, maar je kunt ook meer te weten komen over de herkomst, druivenrassen en wijnbereiding. Onze experts delen graag hun kennis met jou.

Wacht niet langer, nodig je vrienden en familie uit, en kom gezellig langs op onze locatie. Het wordt een bruisend weekend vol plezier, lachende gezichten en vooral: smaakvolle momenten!

Dus, markeer deze data in je agenda en kom naar onze wijnproeverij op zaterdag 11 en zondag 12 november, van 13.00 tot 19.00 uur. We kijken er enorm naar uit om je te verwelkomen en samen te proosten op een heerlijke tijd!

Tot dan!